Donateur worden

Met een SEPA-machtiging kunt u ons machtigen om periodiek automatisch een door u gekozen bedrag van uw rekening af te schrijven. U wordt daarmee donateur van stichting Vrienden van de Hezenberg.

Met deze SEPA- machtiging geeft u toestemming aan Stichting Vrienden van de Hezenberg om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw bankrekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Vrienden van de Hezenberg. U kunt een afschrijving, als u het er niet mee eens bent, laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken contact op met uw bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

Jubileumactie
Om het jubileum van stichting Hezenberg te vieren, wordt er een een beleefboek samengesteld. Vol prachtige foto’s (vooral gemaakt bij de Hezenberg), uitspraken, gedichten en suggesties om je leven te béleven en de Hezenberg te herbeleven. Wanneer je besluit om in het jubileumjaar vriend te worden van de vriendenstichting voor minimaal € 25,00 per jaar, ontvang je het boek ter waarde van € 25,00 cadeau!